ГОТОВИ ЗА ЛЯТНАТА ИГРА!

ГОТОВИ ЗА ЛЯТНАТА ИГРА!

Лятото е тук, а с началото на дългите и топли дни идва и моментът за планиране на семейнaта почивка и по-безгрижните  дни!

Всеки родител обаче знае, че веселото семейно пътуване и почивката с деца може да завърши и с непланирани неприятности, като стомашно неразположение и повръщане.

Смяната на климата, консумацията на някои видове храна, пиенето на замърсена вода и летните вируси често причиняват стомашно-чревни неразположения и диария при малките деца!

ЗА ВЕСЕЛИ ИГРИ – МАЙМУНКАТА ВЗЕМИ

За да сте спокойни, че сте взели необходимите мерки за безгрижни и весели семейни дни – не забравяйте СТОПЕРАН ЗА ДЕЦА – новият специално разработен синбиотичен продукт с благоприятен ефект върху детските стомахчета при стомашно-чревни неразположения.

ОЧАКВАТ ВИ ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ, ВЕСЕЛИ ИГРИ И МНОГО НАГРАДИ

През това лято маймунката на СТОПЕРАН ЗА ДЕЦА ви e подготвила много ценни и полезни съвети, ЗАБАВНИ ИГРИ и КУП НАГРАДИ!

Време е да се включите в нейните игри.

Всяка седмица ви очакват и награди за мнооого спокойни морски дни – хавлиени кърпи за море X2 и продукти Стоперан за деца и Стоперол Хидра X2.

A за участвалите във всички забавни игри – накрая маймунката е подготвила и 5 специални награди – забавни и функционални детски ранички!

И така…ГОТОВИ ЛИ СТЕ ЗА ЛЯТНАТА ИГРА със СТОПЕРАН ЗА ДЕЦА! https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FStoperolHydra%2Fvideos%2F357297808621068%2F&show_text=0&width=476

Прочети още